T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / DEVELİ - Kabaklı Hacı Ömer Soytürk Ortaokulu

2022 YILI LGS DEVELİ BİRİNCİLİĞİ

2022 yılı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan merkezi sınavda okulumuz, Develi'deki tüm okulları geride bırakarak ilçemizde 1. olmuştur.

Bu sonucu elde etmek hiç şüphesiz bizler için kolay olmadı. Eğitim öğretim yılı başında, öğrencilerimizi ilk olarak sınava motive etmeye çalışarak başladığımız hazırlık sürecinde çok zor zamanlar yaşadık, çok yorulduk fakat hiç pes etmedik. Çocuklarımıza olan inancımızı kaybetmeden ilerlemeye çalıştık. Ne mutludur ki çocuklarımız da var olan güvenimizi boşa çıkarmadan gayretlerini eksik etmediler.

Bizlere, Kabaklı Mahallesine bu gururu ve mutluluğu yaşatan 8. sınıf öğrencilerimize teşekkür eder, çocuklarımızın başarılarının artarak devam etmesini temenni ederiz.

Yıl boyu çok yorulan fakat fedakarlıktan kaçınmadan öğrencilerimiz için yapılabilecek herşeyi fazlasıyla yapan Türkçe Öğretmenimiz Saliha Erdoğan' a, Matematik Öğretmenimiz Emine Macar'a, Fen Bilimleri Öğretmenimiz Cemile Yazıcı'ya, İngilizce Öğretmenimiz Senagül Aydın' a, Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Mehmet Bürge'ye ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Pınar Turgut'a da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

07-07-202207-07-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.07.2022 - Güncelleme: 28.08.2023 15:12 - Görüntülenme: 252
  Beğen | 0  kişi beğendi