KAYSERİ / DEVELİ - Kabaklı Hacı Ömer Soytürk Ortaokulu

Kas

Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS), 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sayın Velimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Okul- Aile Birliği Yönetmeliği’nin 7-(1)  Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul- Aile Birliğinin tabiî üyesidir. Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 29 Ekim 2023 Pazar günü saat 11:00’de, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz Konferans Salonunda yapılacaktır.

Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimi güçlendirmesi, eğitim – öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşıyan, Birlik Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımının olacağı bu toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Adem ŞAHİN                                                       Mahmut ÖZ
                  Okul- Aile Birliği Başkanı                                           Okul Müdürü V.

Ekm

17.10.2023 tarihinden itibaren geçerli sınıf bazlı ders programı için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız

Ekm

17.10.2023 tarihinden itibaren geçerli Öğretmen ders programı için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ekm

Haftalık Öğretmen Nöbet Listesi için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.