KAYSERİ / DEVELİ - Kabaklı Hacı Ömer Soytürk Ortaokulu

Nis

23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı okulumuzda birçok etkinlikle kutlandı.

12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ

Okulumuzun yeni müdürü İbrahim ÇANDIROĞLU, görevine başladı.

Kas

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Kas

"Kontrol Sende Hayat Sende" farkındalık projesi Kayseri Valiliğimiz öncülüğünde Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Okulumuz Yeşilay Kulübü iş birliğiyle öğrencilerimizin katılımlarıyla yapıldı. Köy meydanında vatandaşlarımıza kokart takıp bilgilendirme yapan öğrencilerimiz, okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz ile birlikte  vatandaşlarla sohbet edip projeyi tanıttılar.

Kas

Cumhuriyet Konulu Şiir Yarışmasında  Öğrencimiz Nisa ŞAHİN ilçe ikincisi oldu. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Cumhuriyet Bayramının 100. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da büyük bir coşkuyla kutlandı. Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık.

NİCE 100 YILLARA

Ekm

Mevlid-İ Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Develi İlçe Müftülüğü Tarafından Düzenlenenen Ezbere Hadis Okuma Yarışmasında İlçe birincimiz olan 4/A Sınıfı öğrencimiz Mervegül ONUK, 500 TL olan birincilik ödülünü ilçe müftümüz Sayın Emin PATAN'dan aldı.

Öğrencimizi başarısından dolayı kutluyoruz.

Nis